De kalkoen is ondertussen wel verteerd. De nieuwjaarswensen zijn uitgedeeld. Tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Bij de meeste teams liggen de grote lijnen reeds vast, maar moeten de details nog worden uitgewerkt. Ook zo bij rallyteam Brulez waar Lieven Brulez voor ons de grote lijnen toelicht.

Binnenkort zit ik samen met Frederik om alles eens te overlopen”, begint Lieven. “We proberen wat extra sponsors binnen te halen om eventueel wat kleine aanpassingen te doen. Verder denken we er ook aan om eens deel te nemen aan wat grotere wedstrijden. Wedstrijden zoals bijvoorbeeld de TAC Rally in Tielt en/of de Sezoensrally in Bocholt. Maar om in deze wedstrijden te mogen starten, moeten eerst nog een blusinstallatie installeren.

Ons seizoen starten we zo goed als zeker in de Rallye de Hannut. We denken er ook aan om dit seizoen eens met wat andere co-piloten te rijden. Op die manier willen we meer ervaring opdoen.

RT1
RallyTime animated

Verder kan ik ook nog meegeven dat veel sponsors ons trouw blijven. Bij deze wil ik hen dan ook nogmaals bedanken voor hét voorbije jaar en voor hét seizoen dat eraan komt. Ook een groot dankwoord aan de service crew van VADA RACING voor hét voorbije seizoen en voor hét voorbereidende winterwerk, dat ze nu al aan het doen zijn, zodat we seizoen 2018 positief en gemotiveerd aan de start kunnen verschijnen”, besluit Lieven.

VAS
BRC
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X