42ste Rally van Wervik: SRP Racing blikt tevreden terug

Het SRP Racing team zakte afgelopen weekend af naar Wervik. Er werd deelgenomen aan de 42ste Woodstoxx Motul Rally van Wervik met als doel het afstellen van de ophanging van de Nissan 350Z.

RT_Wervik2016-1547

“We hebben onze doelstelling, het testen van de ophanging, gehaald. De ophanging van de Nissan 350Z stond op de Nederlandse wegen afgeregeld, verre van ideaal voor de Belgische wegen,” laat Stefan Van Craenenbroeck  ons weten.

“Het was 10 jaar geleden dat ik nog aan de start stond in Wervik. En dat heb ik gemerkt aan mijn bochtensnelheid. Daar moet ik zelf wat aan werken. Wat betreft de Nissan 350Z, daar hebben we nog een klein probleempje met de remmen. Maar dat lossen we zeker op tegen onze volgende rally, de Shortrally van Kasterlee.”