De Rally van Zuid-Limburg is traditioneel een wedstrijd met gladde en modderige parcours en dit jaar was dat ook niet anders. Samen met Koen en zijn gekende Ford Escort MK I gingen we opzoek naar een mooie puntenwinst voor het VAS-kampioenschap.

Door een goede bandenkeuze werd de eerst lus afgesloten op een mooie 6e stek bij de Historics. Vol goede moed gingen we verder maar tijdens de KP Borlo 2 hadden we geluk. In een remzone hadden we aquaplaning en schoven we rechtdoor in een veld. Gelukkig had Koen de reflex om het gas niet te lossen. Zo konden we een bocht maken op het veld en kwamen we niet vast te zitten. We verloren 3 plaatsen in het algemeen klassement en een 30-tal seconden…

Voor de 3e lus lieten we onze kop niet hangen en rukten we terug op in het klassement naar een 7e plaats. De laatste lus volledig verreden in het donker zou niet makkelijk worden. Maar de nota’s zaten goed en we konden zelfs nog oprukken naar een 6e eindplaats bij de Historics.

VAS
RT1

Graag wil ik iedereen van VADA-Racing bedanken voor de super excellente service en de nodige gekende ambiance, Koen voor het mooie stuurwerk en alle opgekomen supporters! Nu op naar Kortrijk voor mijn thuiswedstrijd, de Rally 6 Uren van Kortrijk samen met Patrick Mylleville in de Porsche 911.

Sportieve groeten

Jochen

BRC
RT2
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X