Eddy Van de Vivere bezorgde ons volgend wedstijdverslag:

De East Belgian Rally hebben we bewust niet gereden om goed voorbereid te kunnen starten in de Condroz Rally, de laatste manche van het Junior BRC. Op vrijdag zijn we daar van start gegaan op de test KP in Ben-Ahin. Na de wat aanpassingen aan de afstellingen zat het gevoel helemaal goed voor zaterdag.

Onze start op zaterdagmorgen was dan ook zoals verhoopt. We konden in het spoor blijven van leider Bedoret. Het ging snel maar de Ford Fiesta R2T bewees eens te meer zijn waarde in de zware Condroz Rally. Na de eerste dag konden we dan ook de nacht induiken op de 3de plaats bij de R2’s. Die nacht viel er zeer veel regen en we wisten dan ook dat we voor een zware opdracht stonden.

BRC
RallyTime animated

Op de eerste KP van zondag, KP Ramelot, besloten we om nog niet voluit te gaan. Daarna draaiden we echter constant goede tijden met zelfs een scratch op de show KP in Stree. Het gevoel in de wagen was super. Op de laatste KP van de dag, KP Wanze, reden we op safe om zodoende de derde plaats veilig te stellen. We zijn dan ook super tevreden met onze derde plaats bij de R2’s en een 26ste plaats algemeen.

In de 6 Uren van Kortrijk gaan we ons prachtig seizoen afsluiten. Wij bedanken alvast onze sponsors Orfys, Garage De Wispelaere en Printville.

KAMV
BRC
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X