De Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally moesten Patrick Mylleville en Jochen Vandersarren aan zich voorbij laten gaan. En ook de Condrozrally kwam in het gedrang voor het MAS-Racing team. De nieuwe versnellingsbak van de Porsche 911 is er immers nog steeds niet. Gelukkig voor het team kwam Lode De Keyser met een voorstel.

“Vorige week kreeg Patrick een telefoon uit Duitsland met de melding dat er vertraging was met de opbouw van de versnellingsbak,” vertelt Jochen. “Hierdoor kwam onze deelname aan de Condroz in het gedrang. Er werd dan ook direct actie ondernomen en gelukkig voor ons team kregen we een mooi voorstel van Lode De Keyser. We mogen immers de versnellingsbak van zijn Porsche gebruiken. Via deze weg nogmaals een hele grote dank U wel aan Lode De Keyser. Dankzij hem staan we aan de start van deze rally.”

BRC
RallyTime animated

“Philcars legde gisteren de laatste hand aan de ‘Platte Kever’. We zullen zeker aanwezig zijn op de shakedown, om de machine nog een laatste maal aan de tand te voelen. Verder hopen we dan deze rally te kunnen afwerken zonder grote problemen. Doelstelling is de finish halen en hopelijk een mooie plaats in het eindklassement. De verkenning verliep alvast heel goed vorig weekend,” aldus Jochen.

RallyTime animated
RT2
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
X