Afgelopen weekend stond rallyteam Deprez voor de 2de maal aan de start van de Aarova rallysprint te Oudenaarde met als doel de wagen verder te leren kennen en afstellen.

Omdat we niet verrast wilden worden van de vele vettige plaatsen die de dag ervoor werden opgemerkt maakten we in de ochtend de veiligere keuze om met TOYO R1R banden te rijden, die het voordeel hebben dat water, modder, enz. niet onder de band blijft zitten. Echter merkten we op dat het parcours goed was opgedroogd, wat resulteerde in een bandenwissel tijdens service.

VAS
BRC

In de 2e ronde konden we met een goed gevoel aan de start komen. Full slick op de auto en een positieve sfeer tussen vader en zoon die duidelijk terug genieten van het rijden met de auto, na een moeilijke start van het seizoen.

Eens op de regroup viel ons op dat de FINA E30 M3 van De Rouck niet afkwam en dit werd ook bevestigd door de resultaten die niet binnenkwamen. Gevolg was een voorlopige 1ste plaats in klasse 3H met 15 seconden voorsprong op eerste achtervolger Brecht Lavaert.

Op service werd terug een volledige controle gedaan van de wagen, zodat we zeker niet de 1e plaats verliezen door een onoplettendheid. We vertrokken als voorlopige leider in klasse 3H en dit wilden we zeker niet uit handen geven. Met ons hoofd zoveel mogelijk op andere gedachten startten we de 3e ronde en legden we terug een perfect parcours af. Nogmaals werd er 5 seconden uitgelopen en konden we met een goed gevoel onze laatste service beginnen.

Op hetzelfde tempo werd de laatste ronde dan ook afgewerkt en konden we realiseren wat vroeg in de dag ons in de schoot werd geworpen. Voor het eerst voor rallyteam Deprez klasse winst in klasse 3H en dit na een bewogen seizoen.

Dit was ook de verdienste van onze gelegenheidsservicemannen en trouwe vrienden Kris Gellinck en Marc Vanlerberghe, super bedankt!

Ook een grote dank aan de sponsors Timmer en schrijnwerk Johan Verhaeghe, Garage Wim Joseph, Truffels voor verenigingen CHOC oh LAT, Plastiekcentrale Plastiek Vancoillie, Garage Jan Himpe, Textielbedrukking DV tex, verzekeringen  Missinne, en Nonkel Dirk!

RallyTime animated
RT1
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X