“Al bij al zijn we tevreden met onze prestatie”, steekt Lieven Brulez van wal. Van de iets meer dan 100 ingeschrevenen eindigden we op een 62ste plaats van de 72 overgebleven wagens. In onze klasse 2D zijn we geëindigd op een verdienstelijke 2de plaats, tevens goed voor de 14de stek in div. 1-2.”

“Proef na proef verbeterden we onze tijden en hebben we weer heel wat bijgeleerd. Uiteindelijk strandden we op slechts 7 sec van de winnaar. Hadden we vanaf de start begonnen met ‘attaqueren’, dan had er misschien wel een eerste plaats in gezeten, wie weet?”

“Voor ons staan nog de rally van Doornik op het programma, alsook de Rally van Zuid-Limburg en de 6u van Kortrijk. In Doornik zal mijn broer, Frederik, het stuur overnemen en neem ik het rechterzitje in. In Zuid-Limburg en Kortrijk wisselen we de rollen dan weer om.”

RT2
KAMV

“We houden er aan onze trouwe sponsors en supporters te danken. Ook een welgemeende dankuwel aan de fotografen en verslaggevers die ons voorzien van beeldmateriaal en verslagen.”

VAS
RallyTime animated
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X