Na een geslaagde Rally van Wervik staat dit weekend de TBR Rallysprint op het programma van Didier Spillebeen. Samen met Tommy ‘Textile’ Aeck, die voor het eerst zal plaatsnemen in de blauwe BMW, staat vooral het spektakel verzorgen voorop. We kunnen ons dus opmaken voor enkele mooie dwarse passages.

“In de Rally van Wervik reden we een probleemloze wedstrijd,” aldus Didier. “Een wedstrijd waarin ik me geen enkele keer liet verrassen en ook geen enkele fout maakte. Het talrijk opgekomen publiek kon onze rijstijl, een strak tempo met daarbij veel handremplezier, wel smaken. Door een regelmatige wedstrijd te rijden, finishten we op een 35ste plaats algemeen. Na de Rally van Wervik hebben we de versnellingsbak gereviseerd. De wagen is er dan ook helemaal klaar voor en ik zie er echt naar uit om samen met Tommy Aeck in de TBR Rallysprint het spektakel te verzorgen.”

“Het is voor het eerst dat ik Didier zal navigeren,” pikt Tommy Aeck in. “Veel show, spektakel en vooral veel plezier beleven is het doel dit weekend. Voorlopig is dit mijn enigste wedstrijd dit jaar. Door de drukte in mijn zaak  (www.tommytextile.be) heb ik keuzes moeten maken. Maar wie weet kan ik toch nog een wedstrijd meepikken dit jaar. In ieder geval kijk ik er naar uit om dit weekend de blauwe BMW eens vanuit een ander standpunt te kunnen bekijken.”

RT2
RallyTime animated

KAMV
RallyTime animated
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X