opname zonder titel-5971

Nadat ik vorig jaar met team D&D voor het eerst het maaskiezel stof geproefd heb, heb ik de smaak helemaal te pakken. Dit jaar start ik er met Laurent Valepin in het criterium met de Golf 3 kit car. Ik kijk er naar uit om terug eens Franstalige nota’s te lezen. Het was wat wennen eraan toen we met de rally van Haspengouw, last minute en met de hulp van de organisatie, met elkaar in contact kwamen. Maar na enkele kp’s zaten we op dezelfde GOLFlengte en behaalden we een mooi resultaat met de Clio R3 die ook weer last minute geregeld werd. Onze ambities voor de Sezoens Rally zijn dezelfde als elke rally, plezier maken, zowel in auto als met de entourage op het servicepark. Naast het plezier maken hopen we op een zomerse editie, want niks is leuker dan het stof wegspoelen met een Sezoentje als je het podium haalt in een rally die uniek is in België.

naamloos-909

Het volgende weekend gaat zeker niet minder worden. Dan start ik in mijn favoriete VAS rally, de ORC Rally, in de Subaru Impreza sti met Xavier Beel. We zijn samen opgegroeid in de MX wereld, alhoewel hij vaak de concurrent was van mijn broer. We waren al een lange tijd aan het praten om eens samen te starten en nu komt het er eindelijk eens van om met de Meulebekenaar aan start te komen. Na een mooie 12de plaats op Monteberg met co Vanwanseele en een wagen die niet 100% ging, gaan we de lat hoog leggen. Maar nog steeds onder het motto fun maken.

KAMV
BRC

Dit gaan 2 leuke weekends worden. Maar dit is alleen mogelijk door onze entourage. Dus wil ik hen ook eens bedanken!

Dus een grote dank u aan: garages valepin, goodmark europe, leon sagaert motorshop uit Meulebeke, magis trading, mijn ouders en crew van Toka en D&D die altijd willen bijspringen.

Tot in Bocholt of Oostrozebeke!

BRC
RallyTime animated
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X