RM

Wij geven  voor het 3de jaar op rij een autosportmagazine “pur sang” uit. Wij proberen zoveel mogelijk individueel te werken. Wij brengen verslag uit van wedstrijden in België (BRC, VAS , ASAF , autocross en rallycross) en het buitenland.

Nu de autosportliefhebber zich afvraagt wat er zal gebeuren na de fusie van Autonews en Turbomagazine, blijven wij volop gaan voor een originele uitgave. We hopen zo  de eventuele leemte van bovengenoemde tijdschriften te vullen.

Natuurlijk zijn wij allemaal vrijwilligers en geen professionele journalisten, maar we voeren kwaliteit hoog in ons vaandel en met de nodige ervaring zullen we dit niveau enkel nog kunnen verhogen.

VAS
RallyTime animated

Ook door het grote aanbod via de sociale media (waar we trouwens via onze Facebookpagina en website ook aan deelnemen ) is dit een uitdaging. Daarom gebruiken we enkel verslagen en fotomateriaal door onze eigen fotografen / verslaggevers verschaft.  Onze magazines worden trouwens ook als souvenirs door onze abonnees bewaard.

Gezien  het grote aanbod van de diverse sponsors hopen we de komende jaren verder te groeien en RM Magazine nog bekender te maken.

Wenst u dit origineel tijdschrift  4 keer per jaar te ontvangen per post voor maar 20 € , schrijf dat bedrag dan over op rekeningnummer :
BE47 6528 4568 4680 met vermelding van naam en postadres.

BRC
RT1
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X