Een zestal wedstrijden met de BMW M3. Wedstrijden in het RACB Criterium, VAS en ASAF kampioenschap. Dat staat er op het programma van Tom Simonis en Dirk Smolders.

“We gaan de wagen enkele evoluties geven,” vertelt Tom Simonis. “Zo is de sequentiële versnellingsbak reeds besteld en gaan we onder andere de remmen van de wagen aanpassen. Het is de bedoeling om de wagen klaar te krijgen voor de Rally van Haspengouw.”

“Als de wagen tijdig klaar is, starten we in Landen in het RACB Criterium. Na de Rally van Haspengouw is het de bedoeling om te starten in de Rallye de Hannut, Sezoensrally, Critérium Jean-Louis Dumont, East Belgian Rally en als afsluiter van het seizoen de Rally van Zuid-Limburg.”

RT1
BRC

“Ik kijk vooral uit om te starten in de Rallye de Hannut en het Critérium Jean-Louis Dumont. Twee wedstrijden die ik al enkele jaren niet meer gereden heb. Twee wedstrijden met heel mooie KP’s. Ook de Sezoensrally en de East Belgian Rally staan met stip genoteerd in mijn agenda. Deze wedstrijden hebben we vorig jaar leren kennen en hebben ook super mooie proeven.”

“Tot slot wil ik onze partners nog bedanken. Onder andere ING Jeuk, FSI Bvba en So-Lution sprl.  Ook zeker Nick Timmermans van TPTuning voor de preparatie van de wagen en de familie Remilly voor de service op de wedstrijden. En daarnaast ook al de mensen die ons steunen om volop van onze hobby te genieten.”

RT2
BRC
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X