Foto Robin Vandenbussche

 

Eind 2015 debuteerde Robby Moers met zijn Porsche 996 GT3. Het begin van een nieuw hoofdstuk in zijn reeds lange autosport carrière. In zijn eerste volledige seizoen met de 996 GT3, werd er een programma à la carte afgewerkt. Zes maal stond het team aan de start, netjes verdeeld over BRC, VAS en ASAF wedstrijden. Ook in het komende seizoen zal er a la carte gereden worden.

Samen met Johnny Vangrieken rijd ik dit seizoen opnieuw een 6-tal wedstrijden. We starten het seizoen in de Landen,” laat Robby Moers ons weten. “De Rally van Haspengouw is ook meteen de wedstrijd waar ik het meest naar uitkijk. Het is immers zowat onze thuiswedstrijd. Afhankelijk van het aantal 997 GT3’s aan de start, willen we er voor winst gaan bij de GT’s. Het verschil tussen onze 996 en de 997 is immers groot. Een 997 weegt minder en heeft meer PK’s. Daarbij komt nog de wegligging, volgens Tim Van Parijs een hemelsbreed verschil qua weggedrag.”

Naast de Rally van Haspengouw liggen ook volgende wedstrijden vast. De Rallye de Hannut, Sezoensrally, Critérium Jean-Louis Dumont en de Rally van Zuid Limburg. Mogelijk komt er nog een extra rally bij,” aldus Robby.

RT1
RallyTime animated

Ik wil ook onze mechaniekers Danny  (Mc Gyver), Eric, Steve en Berke bedanken. Veel dank ook aan mijn vrouw Katty en de dames van de catering Martine en Hildeke. Natuurlijk ook onze sponsors Frubelco, Dimbour, Wintek, Hot Spring Garden, “GMG Vlees in the box”, L’Art KaRo, Helicopters Inc. En tot slot ook onze partners Moons Creation en Blix Motorsport. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk.

KAMV
RT1
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X