Binnen een tiental dagen, op 8 & 9 oktober, staat de 16de Hemicuda Rally op het programma. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 1 oktober. Wie echter zeker wil zijn van zijn startplaats, wacht best niet zo lang. Momenteel staan er immers al 108 teams op de voorlopige inschrijvingslijst, terwijl het reglement bepaalt dat er maximum 120 wagens mogen starten. 

hemicuda2

Onder de deelnemers aan de ene zijde 12 snelle EVO’s (waaronder namen als Andy Lefevere, Steve Bécaert, Bert Coene…) en andere zijde de spectaculaire Hans Weijs Jr (BMW). Ongetwijfeld zijn er nog andere uitdagers. In onze voorbeschouwing, na het afsluiten van de deelnemerslijst, komen we hier meer gedetailleerd op terug (ook voor de andere divisies).

Van de voorlopig 108 ingeschreven teams zijn er 25 teams ingeschreven in divisie 1 & 2, 48 teams in divisie 3 en 35 teams bij de historics (divisie 4 & 5).

VAS
RT1

Aangezien de 16de Hemicuda Rally ook meetelt voor het Flanders International Rally Challenge kampioenschap, staan er veel buitenlandse piloten op de lijst. Met 31 zijn ze momenteel wat neerkomt op bijna 1 op 3 inschrijvingen.

Naast de Hemicuda Rally wordt er dit jaar ook regularity wedstrijd georganiseerd, namelijk de Hemicuda Regularity Rally. Met voorlopig 31 inschrijvingen kunnen we ook hier van een succes spreken.

Hieronder vind je alvast een link naar de voorlopige deelnemerslijsten

Deelnemers Hemicuda Rally

Deelnemers Hemicuda Regularity Rally

 

 

RT2
KAMV
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X